torstai 3. tammikuuta 2013

Valinnat

Tänään kävin kirjastossa. Ja lainasin viisi runoteosta.

Ennen kirjastolle menemistä muistin olevani velkaa kirjastolle ja en saa lainata uusia teoksia ennen kuin olen maksanut velkani pois. Menin pankkiautomaatille ja nostin 20 euroa. Kieltämättä siinä pikapankilla hieman hirvitti. Tililläni oli 300 euroa ja nyt sisäistin oikeasti sen tiedon ettei seuraavaa tilipäivää näy. Ja vieläkään ei ole varmuutta, että tuleeko vuorotteluvapaakorvausta myöhemmin tililleni  ja jos tulee, niin koska.

Olen vielä kaksi päivää töissä ennen kuin jään vuodeksi päätyöstäni pois. En silti kadu sitä mitä olen tekemässä tai siis tässä tapauksessa mitä jätän tekemättä. Vaikka hetken olin kauhuissani siitä, mihin päin olen menossa (ja ihan ite valinnut tämän tien) silti odotan kovasti ensi maanantaita, ensimmäistä päivääni, joka on omistettu täysin kirjoittamiselle. Ja edelleen Luotan.

Kaisa 3.1.2013


3 kommenttia:

 1. Rohkea valinta, mutta mitä on olla vapaa runoilija?

  Ari
  http://arirunoja.wordpress.com/

  VastaaPoista
 2. Mulla se on sitä, että olen jättänyt kaiken muun työn pois eli olen vapaa kirjoittamaan runojani. Ja runojen kirjoittaminen tarkoittaa minulle ajattelemista, katselemista, matkustamista, pohtimista jne.Olen vapaa kaikelle tuolle ja itse runojen kirjoittaminen tulee sitten myöhemmin ja se kestää kauan, jos vain olen vapaa tekemään niin.Ja nyt olen,tämän vuoden.Tätä se tarkoittaa minulle,en tiedä vielä mitä se tarkoittaa sinulle?

  VastaaPoista
 3. Olen joskus ajatellut että on oikeastaan hyvä ettei ovikello, puhelin soi kokoajan ja minua oltaisiin repimässä ties minne. On paremmin aikaa keskittyä kirjoittamiseen, kirjoittaminen on kuitenkin olemista itsensä kanssa enimmäkseen. Se on myös työttömyyden ainoita hyviä puolia. Se varmaan on minulle sitä vapautta, itse valitsemana tienä.

  Tunnistan, että kirjoittaminen on sinulle tärkeää, se on hyvä valinta!

  Ari
  http://arirunoja.wordpress.com/

  VastaaPoista