torstai 13. maaliskuuta 2014

Tervehdys


Tammikuussa jäin vuorotteluvapaalta pois ja nyt on jo maaliskuu. Enkä ole oikeastaan kirjoittanut sen kummemmin mitään. Kirjailija työhuoneenkin luovutin tammikuussa pois käytöstäni ja aloitin Luovin työt taas.
Aluksi pyysin siirtoa ja sain sen heti. Siirryin siis koulun puolelle töihin ja minun työt alkavat joka aamu klo 08. Ennen vuorotteluvapaata olin ammattiopiston asuntolassa ohjaajana, iltatöissä.
Nyt olen käytännössä illat väsynyt, enkä kirjoita mitään. Enkä ole viikonloppuisinkaan pahemmin kirjoittanut mitään. Olen nauttinut viikonloput vain vapaasta olemisesta ja jaksanut hyvin.
Aika menee eteenpäin edelleen nopeasti ja haaveilen lottovoitosta päivittäin. Tammikuussa voitin jokerista 800 euroa ja helmikuussa voitin kenosta 200 euroa ja niillä rahoilla kävin maaliskuun alussa, hiihtolomalla Pohjois- Afrikassa, Tunisian Soussessa. Enkä muuten ollut koko viikkona väsynyt. Enkä kirjoittanut siellä muuta kuin kortteja ystävilleni ja sukulaisille. Enkä lukenut mitään. Ja loma oli hyvä ja i h a n a.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti