keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Nykyään teen läksyt

Teen nykyään läksyjä. Peruskoulun aikaan en tehnyt. En osaa sanoa että teinkö oikeastaan koskaan, mutta en muista kertaakaan että olisin tehnyt peruskouluni aikana oikeasti tai tosissani läksyjä. Muka tein, tai sitten lahjoin jonkun muun tekemään. Olin laiska keskittymään mihinkään mikä liittyi peruskouluun ja liian levoton. Ja sitten uskottelin itselleni olevani tyhmä. En kuunnellut opetuksia, enkä tehnyt läksyjä.

Aloitin opiskelemisen vasta kun sain ensimmäisen lapseni, 17 vuotiaana. Piti opiskella kaikki mitä neuvolassa sanottiin. Ja mie opiskelin, luin kaikki neuvolasta saadut ohjeet. Ja sitten menin autokouluun. Oli pakko lukea ja oppia ja osata käytännössäkin ja heti. Esikoiseni oli silloin vauva ja jäi itkien aina hoitoon kun lähdin autokouluun, mie nuori äiti itkin sitten kanssa kun kävelin autokoululle ja päätin että nämä jutut pitää oppia heti, ei auta olle laiskana.Ja tyhmyyskin saa nyt loppua. Ja pääsin sitten heti eka teorian ja eka inssin läpi ja sain ajokortin.

Nykyään teen läksyjä paljon. Opiskelen aina asiasta mistä kirjoitan. Nyt kun kirjoitan eri tunteita niin haluan tietää ja oppia mitä muut ovat mieltä ja miten muut tuntevat ja miksi tms. Ja miksi mie tunnen näin yms. Ja sitten se tuleekin melkein heti itseeni käytännössä ja sitten alankin olemaan mieltäni ja aloitan kirjoittamisen.

Mutta tällä hetkellä teen läksyjä kirjasta :Taikavoima


Siinä on joka päivälle (yht. 28 pv) useampi tehtävä. Ja ensimmäinen tehtävä on joka päivälle sama: Pitää joka aamu kirjoittaa kymmenen asiaa mistä on kiitollinen ja syy miksi on kiitollinen. Ja se pitää tehdä heti kun on herännyt. Tänään on 16. päivä menossa ja aiheena on Terveyden taikavoima ja ihmeet.

Viime kesänä löysin sellaisen tehtäväkirjan itselleni kuin  Alitajuntasi voima ja tein sitä yhtä innoissani kuin tätäkin teen.

Elämänkoulun läksyjä. Ja suosittelen molempia ihmisille, jotka eivät usko näihin yhtään, mutta silti päättävät että uskovat ja tekevät siitä huolimatta näitä tosissaan vaikkeivat uskoisikaan. Mulle kävi niin että nämä molemmat teokset manipuloivat minut haltuunsa. Kummatkin nauratti ensin, että nämä ovat ihan näitä mun höpötyksiä ja nyt olen jo ihan koukussa tähän taikavoima teokseenkin ja on todella mielenkiintoista ja mukava herätä aamuisin tekemään läksyjä.

Ja uskon muuten ihmeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti