torstai 18. huhtikuuta 2013

Kittilästä Rovaniemelle

Ajan autoa ja olen matkalla Kittilästä Rovaniemelle. 
Puhelin soi.Vastaan. 

- Hyvää päivää täällä... soittaisin siitä teidän lahjakortista sinne Ranskan ...viinitilalle.  Joko olette käyttäneet sen lahjakortin?
- En ole vielä. Olemme menossa sinne toukokuun toinen päivä.

- Onko teihin otettu yhteyttä sieltä viinitilalta? 

- Ei ole, paitsi silloin alussa tietenkin kun ostin teiltä sen lahjakortin ja varasin sen paikan.

- No ku sn sinne ei voi enää mennä? 

- MITÄ?

- Sinne on murtauduttu ja se on tosi huonosso kunnossa ja sitä ei tiedä saako sitä enää ollenkaan kuntoon ja käyttöön tänä vuonna.

- No onko teillä tarjota jotain muuta paikkaa mihin voisimme mennä, ku olen ostanut ja maksanut jo kaikki matkat ja meillä on siellä autonkin vuokrattu ja ja ...

- Ikävä kyllä meillä ei ole tarjota toista paikkaa, mutta saatte sen lahjakortin hinnan takaisin. Ja voitte sitten yrittää, jos saisitte ne matkarahatkin takaisin, mutta sitä en voi luvata täältä.

Lasken päässäni, että se lahjakortti oli sikahalpa, en saa mitenkään mitään yöpaikkoja samaan hintaan.

- No oikeastaan se on hyvä että jos sinne kerran piti jonkun murtaututa niin onneksi se murtauttui nyt eikä silloin kun olismme olleet itse siellä paikan päällä. Laitatko sen rahan mun tilille ennen toukokuuta niin saisin ainakin sen rahan sinne Ranskaan mukaan, me mennään sinne kuitenkin ja katsotaan sitten missä olemme yötä. 

Mietin, että saakohan Ranskassa olla teltassa yötä. Huomaan, että puhelin toisessa päässä oleva nainen naurahtaa ja hän on helpottunut.

- Laitan sulle heti tulemaan sähköpostia ja vastaa siihen heti  ja anna tilinumerosi niin laitan sulle heti sen rahan tulemaan takaisin. 

- Joo, olen nyt lapin matkalla ja menossa Kittilästä Rovaniemelle, mutta heti kun pääsen koneelle niin vastaan siihen. Kiitoksia kun soitit. 

Hymyilen, ihan pian Ranskassa ja meillä on siellä auto. Ja mulla kuskikin mukana. Ranska, viiniä, ruokaa ja auto. Mitä sitä muuta tarvitsee? Tietokoneen ja teltan. Ja rupean ääneen nauramaan.


-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti