keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vapaan runoilijan vapaus

Tänään olen tehnyt paljon ja innokkaasti vapaan runoilijan töitä.  Ei sille mitään voi, että se on se työ joka saa minulle hyvän ja onnistuneen olon. Minulla on nyt valmiina neljä uutta runotaulua. Tänään viimeistelin ne ja Juho kehysti ne hyvin. Marianne Lukkarinen on maalannut neljä taulua (akryyli Cotton duck -kankaalle) ja ne yhdessä muodostavat Mistä voimani -kokoelman. 
 Mistä voimani -näyttely on Kemissä 1.- 28.2.2013, Pohjolan Sanomien näyttelytilassa (Sairaalakatu 2. 94100 Kemi).

Ja tänään olen myös valinnut kaksi taulua ArsLimingan näyttelyyn (Limingan kirjasto), sinne valitsin Ihmisiksi sekä Käänny takasin -teokset, niihin kuvat on ottanut isoveljeni Janne Halmkrona. Ja ne vien huomenna Limingan kirjastolle.

Tänään sain myös avaimet työhuoneeseeni. Ja työhuoneestani tuli ihan minun näköiseni. Siivottiin se Juhon kanssa ja mulla on ihana kirjoituspöytä siellä ja sinne saan laittaa seinille ihan mitä haluan. Olenkin ikävöinyt sitä, että saan laittaa seinille kirjoituksia ja valokuvia. Ja se on ihan mun oloinen tila.

Huomenna menen sinne tekemään töitäni ja se on ihan tuossa lähellä, melkeinpä naapurissa. Ja ensi viikolla vien sinne tulostimen.3 kommenttia:

 1. Hei, minä taijan oppia nämä blogit vihdoin. Jes. Kaisa. Onnea työhuoneesta. Ja onnea runotauluista. Minä viimeistelin tänään maalaukseni ja huomenna vielä kiinnityskoukut paikalleen. Ja kiitos, että viedään yhdessä nämä voiman kohdat sinne Kemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hyvältä näyttää nuo runotaulutkin. ja muutkin. Tää on ollu hyvä ja opettavainen matka. Suurin oppi on luottamus. ja kiitos, että oot siinä kamuna rinnalla. Kiitos kaikille, jotka on ollu ja on yhä ja käyny pistäytymässä. Matka jatkukoon.

   Poista
  2. Kiitos ja niin, matka jatkukoon.

   Poista