tiistai 8. tammikuuta 2013

Aamu

Se on aamu nyt. Ja kymmenen linja-autolla lähden Ouluun. Ajattelin mennä coffee houseen muokkaamaan runojani. Olen kirjoittanut rakkausrunot sivuille viimeksi silloin kun lähdin Limingan taidekoulun kirjoittajalinjalta takaisin Kolariin vuonna 2006. Ja vasta viime viikolla sain unohtamani salasanan takaisin. Siellä on yhteensä 1000 runoa. Ajattelin katsoa millaisia runoja siellä oikein on. Onko siellä mitään mitä voisi muokata valmiiksi ja käyttää runoteokseeni. Ainakin poistan sieltä puolet, jotta sinne mahtuisi uusia runojani, sellaisia mitä en meinaa muuten julkaista. Sitä siis tänään Oulussa, kahvilassa. Ja otan pari runoteosta mukaan, jotka ajattelin tänään lukea ja miettiä.

Niin ja hyvää huomenta, olen hereillä ja aamusta, yeah. Se on harvinaista se. Ainakin ennen oli niin.

8.1.2013 Kaisa

2 kommenttia:

  1. Minä luen joskus vanhoja luonnoskirjojani, joita kirjoittelin taidekouluaikaan. Tiedän, että jos alkaisin niitä kirjoittamaan tai Aamusivuja rustaamaan niin voisi tulla paljonkin runoja. Mutta sillä on sivuvaikutuksia sitten... alitajunnasta tulee muutakin mitä ei välttämättä jaksa aina jauhaa.

    Mutta sinullahan on ollut tänään ihan oikeat Taiteilijatreffit?? :)

    VastaaPoista
  2. joo katoin niitä rakkausrunot runojani, siellä oli runoja, jotka kirjoitettu jopa vuonna 2003. Käsittämätöntä mitä päiväkirjarunoja ja kuinka kaipasin vapautta ja lupaa siihen, että olisin itseni. Mutta nyt on aika niillekin, sille Kaisalle joka olin silloin kun juoksin kovaa vauhtia pakoon itseäni ja kovasti yritin olla muuta mitä olin. Jospa kirjoitinkin ne silloin itselleni ja juuri tätä hetkeä varten. Kymmenen vuotta vanhemmalle Kaisalle.

    VastaaPoista